Help je goede doel met een gratis website

SWUP ontwerpt en bouwt gratis websites voor goede doelen. Deze websites zijn volledig op maat gemaakt en voorzien van een eigen domeinnaam, e-mailadressen, klantenservice en updates.

Voordelen voor goede doelen

Gratis websites van SWUP zijn een geweldige manier voor goede doelen om te communiceren met hun doelgroep. Ze zijn volledig op maat gemaakt, zodat goede doelen hun boodschap kunnen delen op een manier die bij hen past.

P.S. lees ook even de onderstaande voorwaarden 🙂

SWUP ontwerpt en bouwt geheel gratis een website voor Goede Doelen.

De kosten voor een website voor een stichting zijn €11,95 per maand excl. btw. (jaarlijks gefactureerd). Dit is een blijvende 60% korting op de normale prijs van €29,95 per maand.

Dit zijn de kosten voor de webhosting, NL domeinnaam, backups, email adressen, systeem updates, SSL, premium software en support via whatsapp of e-mail.

Ik ben een klein webdesignbureau, dus dit zijn de kosten om alles te kunnen dekken.

ANBI status is niet verplicht en ook kleine Goede Doelen zonder grote sponsors doet SWUP de website voor bouwen.

Goede Doel handen boom

Particulieren & goede doelen

Ook particulieren kan ik aan een gratis website helpen.
Heb jij hulp nodig of wil je iemand helpen door een gratis website te laten maken ?
Vul dan het formulier in op de contact pagina en kies de dienst: Goede Doel.

Waarom maakt SWUP gratis websites ?

Vaak wordt er de vraag gesteld: Waarom maken jullie (SWUP) gratis websites?Omdat ik het leuk vindt om mensen te helpen, net zoals de goede doelen of organisaties die bij ons de aanvraag doen voor een gratis website.Ook ben ik trots op het werk en doe ik mijn uiterste best om jouw tevreden te stellen.Samen maken wij Nederland sterk en dat is aan ons alle te danken.
Goede Doel hart