WordPress webshop laten maken voor 29,95 p.m.

Laat SWUP voor een vast bedrag per maand (29,95€) een WordPress webshop voor je maken, inclusief iDeal, Paypal en creditcard integratie. 

Het is de perfecte oplossing om snel en makkelijk je producten online te verkopen. Je kunt producten gemakkelijk invoegen met slechts een paar klikken op de knop. Bovendien is de webshop technisch geheel onderhoudsvrij.

Onze webshops worden op maat gemaakt om bij jouw huisstijl te passen, dus je krijgt een uniek en professioneel design. Laat ons jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen met een WordPress webshop op maat!

Eenvoudig je eigen WordPress webshop beheren

Met onze WordPress webshop kun je overal en altijd zelf je webshop beheren door middel van een online login.

Je kunt zelf gemakkelijk producten toevoegen, aanpassen en bestellingen verwerken, inclusief het uitprinten van pakbonnen en facturen.

En het beste van alles is dat SWUP gratis hulp biedt via WhatsApp of e-mail, zodat je altijd geholpen wordt bij het aanpassen en beheren van je webshop. Laat ons je helpen om een professionele en succesvolle webshop te creëren en je online aanwezigheid te versterken!

Elementor Pro

Waarom WordPress

De Woocommerce plugin zelf is gratis, maar biedt slechts basisfunctionaliteiten. Daarom installeren wij extra software om jouw webshop uit te breiden.

Bij ons maak je al een WordPress Woocommerce webshop voor slechts 29,95€ per maand (maandelijks gefactureerd).

SWUP ontwerpt een op maat gemaakt design voor jouw webshop en leren je hoe je deze kunt beheren.

Ja, jouw domeinnaam blijft van jou. Op elk moment kun je de verhuiscode opvragen en het domein verhuizen naar een andere provider.

Het laten maken van een webshop duurt gemiddeld tussen de 7 en 14 werkdagen. Het exacte tijdsbestek hangt echter ook af van de grootte van de webshop en het aantal producten dat je wilt toevoegen.

Een webshop met een klein aantal producten zal bijvoorbeeld sneller af zijn dan een webshop met duizenden producten.

Ja, je kunt gemakkelijk zelf je webshop aanpassen waar en wanneer je maar wilt, zolang je toegang hebt tot internet.

Dit kan bijvoorbeeld op een computer, laptop, tablet of telefoon via een internetbrowser zoals Safari, Google Chrome of Microsoft Edge.

Je kunt producten toevoegen, prijzen aanpassen, voorraad beheren, nieuwe pagina’s maken en nog veel meer. Wij zullen je de nodige uitleg geven zodat je zelf eenvoudig wijzigingen kunt doorvoeren.

WordPress is een open source platform, wat betekent dat het gratis te gebruiken is en er door iedereen applicaties voor ontwikkeld kunnen worden.

Met WordPress heb je de vrijheid om je webshop te laten groeien en uit te breiden zoals jij dat wilt, zonder limieten.

Gesloten systemen zoals Wix en Jimdo bieden deze vrijheid niet. Als je een functie mist, heb je simpelweg pech en kun je deze niet toevoegen.

Met WordPress kun je zelf extra functies toevoegen en heb je volledige controle over je webshop. Daarom raden wij WordPress aan als het beste platform voor het bouwen van een professionele webshop.

  • WordPress is een flexibel platform waarmee je gemakkelijk een website kunt uitbreiden tot een webshop.
  • Er zijn meer dan 50.000 plugins beschikbaar voor WordPress, waaronder veel specifieke webshop-functionaliteiten.
  • Mis je een functie die niet beschikbaar is in een plugin, dan kun je altijd zelf extra software laten ontwikkelen.
  • Het systeem is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen voor de meeste.
  • WordPress is een populair platform en vrijwel elke webdesigner heeft ervaring met WordPress.
  • Door de lichte structuur van het systeem is een WordPress webshop snel en laadt deze snel.
  • WordPress is SEO-vriendelijk, wat betekent dat je webshop gemakkelijk gevonden kan worden op zoekmachines zoals Google.

Bij SWUP regelen wij alles voor jou. Wij bouwen een webshop in WordPress met de WooCommerce plugin en zorgen ervoor dat deze helemaal naar jouw wensen is ingericht.

Je hoeft alleen nog maar jouw producten toe te voegen en je bent klaar om te verkopen. Het toevoegen van producten is zeer gebruiksvriendelijk en wij zullen je uitleggen hoe je dit kunt doen.

Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van de webshop en kun je je focussen op het verkopen van jouw producten. Heb je toch nog vragen of hulp nodig bij het toevoegen van producten? Dan staan wij altijd voor je klaar met gratis support via WhatsApp of e-mail.

Ben je benieuwd naar hoe onze websites en webshops eruit zien? Neem dan een kijkje in ons portfolio en ontdek onze designs!

Razendsnelle Webshop

Wij maken jouw webshop razendsnel zodat het snel laadt voor jouw bezoekers.

Maar hoe doen wij dat? Wij gebruiken verschillende technieken, waaronder iets dat ‘cache’ heet. Dit betekent dat jouw website als één geheel wordt aangeleverd aan de bezoeker in plaats van allemaal losse stukjes.

Hierdoor hoeft de website minder informatie op te halen en kan het in minder dan één seconde laden. Zo hoeven jouw klanten niet te lang te wachten en blijven ze tevreden!

Vraag direct een offerte aan

Velden met een * zijn verplicht de rest is optioneel